Menu
Winkelwagen

Over Ons

Jumbo Outlet is een outlet store voor keukengerelateerde producten: inbouwapparatuur, fornuizen en keukenapparatuur. Dat betekent dat je in onze webshop continu kwaliteitsproducten vindt, tegen scherpe aanbiedingsprijzen. Koelkasten, vaatwassers, pannensets, kookplaten, afzuigkappen, zelfs volledige luxe fornuizen en buitenkeukens! Producten die uitverkocht zijn, verdwijnen van de site. Nieuwe aanbiedingen worden vrijwel dagelijks toegevoegd. Houd de aanbiedingen dus goed in de gaten en wees er snel bij, want op is ook echt op.

Scherpste keukenapparatuur aanbiedingen

Op alle producten van Jumbo Outlet zit twee jaar fabrieksgarantie aan huis. Jumbo Outlet koopt grote partijen keukenapparatuur in, waardoor we onze klanten zeer scherpe prijzen kunnen bieden. Bestellen en betalen kan gemakkelijk online via iDEAL of vooruitbetaling. Het is ook mogelijk om een aanbieding te reserveren, om deze vervolgens in de showroom in Enschede af te halen. Neem daarvoor contact op met onze verkoopmedewerkers.

Formule van Jumbo Outlet

Jumbo Outlet is onderdeel van INET-Retail, waar ook platformen als Fornuizenplaza, Inbouwmagazijn en Elementi di Cucina onder vallen. Als klant van Jumbo Outlet kun je dus altijd rekenen op professionaliteit en een hoge mate van servicegerichtheid. Tel daar de beste merken en de laagste prijzen bij op, en je hebt de succesformule van Jumbo Outlet te pakken.