Menu
Winkelwagen

Module keukens - Elementi di Cucina

Element di Cucina dat is de naam voor de oorspronkelijke M-System Module keukens. Inmiddels is de modulaire keuken verder uitgebreid met diverse modules en zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd.

Klik hier voor de website van Elementi di Cucina!

Creëer uw modulaire keuken

Bij Elementi di Cucina creëert u uw eigen modulaire keuken. De specialisten van Elementi di Cucina hebben een uitgekiende voorselectie gemaakt van stijlvolle houten keukenmodules en stoere rvs-elementen. De kleur en structuur van uw keukendeuren kiest u zelf, net als uw werkblad. Bij Elementi di Cucina maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitskeuken die toch volledig naar uw wens is samengesteld. Dat is de kracht van een modulaire keuken; dat is de kracht van Elementi di Cucina.

Bestel losse keukenelementen

Ook kunt u bij Elementi di Cucina losse keukenelementen bestellen. Dankzij de duurzaamheid en stoere uitstraling van de elementen, passen de modules perfect in een boetiek, werkruimte of bedrijfskantine. Ook voor een volledige of gedeeltelijke redesign van uw keuken bent u bij Elementi di Cucina aan het juiste adres. Zo kunt u uitsluitend de elementen bestellen die u nodig heeft om uw eigen, unieke Elementi-keuken vorm te geven.

slider5-min-1.jpg

Ondestaande een impressie van de keukens gebouwd op basis van de onderstaande modules

MSD60_950x950-500x500.jpg

MLT60-2__White-gloss__Dark-brown_950x950-500x500.jpg

MLT90__Black-gloss__Dark-brown_950x950-500x500.jpg