Menu
Winkelwagen

inbouwapparatuur

Zoekt u inbouwapparatuur ter vervanging in uw bestaande keuken? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

In het algemeen zijn er een aantal voordelen aan inbouwapparatuur. Een keuken met allemaal losse apparaten ziet er vaak wat rommelig uit. Inbouwapparatuur geeft een keuken een mooi en opgeruimd aangezicht. Dit is vooral belangrijk bij een open keuken. Een kleine keuken oogt groter en ruimtelijker als er enkel inbouwapparaten in staan. Daarnaast is een inbouwapparaat vaak makkelijker schoon te houden dan een los apparaat. De keuze voor inbouw of los kan per apparaat verschillen.

Inbouwkoelkast en inbouwvriezer

Een inbouwkoelkast zit achter een kastdeur en is daarmee mooi weggewerkt. U kunt echter ook kiezen voor een opvallende design koelkast. Of voor een extra groot model, bijvoorbeeld een koelkast met dubbele deuren. In grote modellen koelkasten zit vaak een vrij groot vriesgedeelte. Dat kan de noodzaak voor een aparte vriezer of vrieskast wegnemen. Heeft u toch een aparte vriezer nodig, dan kunt u kiezen voor een inbouwvriezer of inbouw vrieskast. Net als bij de inbouw koelkast zijn deze onzichtbaar weggewerkt achter een kastdeurtje.

Inbouw magnetron of inbouw combimagnetron

Allereerst dient u te bepalen of u een oven of een combimagnetron nodig heeft. Dat hangt af van het aantal eters dat u doorgaans heeft. Kookt u regelmatig voor een grote groep mensen, dan kunt u beter voor een oven kiezen, omdat deze meestal groter is dan een combimagnetron. Veel mensen die voor een oven kiezen, nemen daarnaast ook een magnetron. Vanwege het nette uiterlijk wordt er vaak gekozen voor een inbouw oven of een inbouw combimagnetron. Zowel een oven als een combimagnetron inbouw kunnen eventueel op ooghoogte ingebouwd worden. Een inbouw magnetron kan ook, maar omdat een magnetron een wat kleiner, handzaam apparaat is, is een losse magnetron vaak praktischer. Deze kan dan makkelijk verplaatst worden.